Megint felhívja a figyelmet magára Berki Krisztián - ifaktor
Berki Krisztián, amikor csak teheti, igyekszik megosztó lenni. Mindezt a közösségi média oldalain bátran és gyakorta meg is osztja a követőivel.


„Csak egy átlagos csávó lennék itt Dubajban a kocsikkal, de ki a franc akar átlagos lenni... Akkor ezzel az erővel lehetne >>Vesztes<< is a vezetéknevem Berki helyett"

– írta az Instagram-oldalára Berki.

Az influenszer és média személyiség ezúttal Dubaji kiruccanása során adott elő egy monológot, miszerint mivel odakinn mindenki a legdrágább luxusautókkal jár, ezért ő inkább biciklizik, hogy kitűnjön a tömegből.

A végén még Budapest főpolgármesterének is hagyott egy üzenetet (Berki is indult a tisztségért a legutóbbi választások alkalmával – a szerk.).

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!