Megint felhívja a figyelmet magára Berki Krisztián - ifaktor
Berki Krisztián, amikor csak teheti, igyekszik megosztó lenni. Mindezt a közösségi média oldalain bátran és gyakorta meg is osztja a követőivel.


„Csak egy átlagos csávó lennék itt Dubajban a kocsikkal, de ki a franc akar átlagos lenni... Akkor ezzel az erővel lehetne >>Vesztes<< is a vezetéknevem Berki helyett"

– írta az Instagram-oldalára Berki.

Az influenszer és média személyiség ezúttal Dubaji kiruccanása során adott elő egy monológot, miszerint mivel odakinn mindenki a legdrágább luxusautókkal jár, ezért ő inkább biciklizik, hogy kitűnjön a tömegből.

A végén még Budapest főpolgármesterének is hagyott egy üzenetet (Berki is indult a tisztségért a legutóbbi választások alkalmával – a szerk.).

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!