Megjelent Kocsis Dénes első saját dala - ifaktor
Kocsis Dénes ül egy asztalnál

Kocsis Dénest és párját, Mészáros Petrát a Nyerő Páros című reality korábbi évadából ismerhettük meg. Személyükben egy igen kedves szerelmespár játékbeli napjait követhettük végig a bent maradásukig. A műsor óta már vőlegény és menyasszonyként élik napjaikat.


Most azonban inkább Dénesé a főszerep, ugyanis tegnap este a Petőfi Rádióban startolt első saját alkotása, melynek címe Nagyölelés. Azóta a dal már elérhető YouTube-on és Spotofy-on is.

"Van egy rég dédelgetett álmom. Alig várom, hogy lássátok végre. A színház mellett szerettem volna valahol máshol is kamatoztatni az éneklés iránti szeretetem. Remek érzés most nem egy szerepben kipróbálnom magam, hanem valóban magamból megmutatni nektek egy keveset. Remélem ti is olyan szeretettel hallgatjátok és nézitek majd a dalt ahogy mi készítettük"- írja első daláról egyik Instagram-bejegyzése alatt a színész.

Dénes a dalával kapcsolatos érzéseiről az RTL Reggeli mai adásában is mesélt a műsorvezetőknek, melyet az alábbi linken tudsz megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!