Megjelent Rimóczi Zsófia második könyve - ifaktor
Rimóczi Zsófi az erdőben sétál

A népszerű hazai véleményvezér, Rimóczi Zsófia korábban már bejelentette, hogy a héten érkezik az első vega-szakácskönyvétől eltérően, egy teljesen más műfajú könyve. Legújabb Instagram-bejegyzésében Zsófi már elárulta a könyv címét és a pontos tartalmát is kifejtette nekünk.


A könyv egy fajta horgolási útmutató lett, amit Zsófi saját maga álmodott meg és fejlesztett ki egy saját sapka horgolási technikát. Az influenszer elárulta nekünk közösségi oldalán, hogy a könyv azoknak is szól, akik semmilyen előzetes horgolási tudással nem rendelkeznek.

A véleményvezértől azt is megtudhattuk posztjából, hogy a személyes spirituális kötődését a horgolással is hosszú oldalakon keresztül olvashatjuk. A könyv egyik nagy előnye még, hogy oktató és segítő videókat tartalmaz a horgolásról.

„Megjelent a 2. könyvem!
A Horgolj Sapkát, Egyszerűen egy műfajában teljesen új módszer a horgolás tanulására, egy eddig nem ismert metódus, melyet azért álmodtam meg, hogy otthonában bárki, előzetes tudás nélkül is lehorgolhassa álmai sapkáját és megtapasztalhassa azt a csodálatos érzést, amikor fejét a saját keze munkája díszíti.
Egy könyvbe csomagolt interaktív workshop, melyet bármikor elővehetsz és annyiszor nézheted újra lépésről-lépésre, ahányszor csak szeretnéd, mely végig fogja a kezed és el nem ereszti, amíg nem sikerül továbbhaladnod.
A tanfolyam lelke a külön videófelvételeken rögzített, jó minőségű és tisztán kivehető, végtelenített folyamatábrák, melyek nem igényelnek visszatekerést vagy megállítást.
Mindemellett spirituális betekintést is nyerhetsz a horgolás világába és megtudhatod, miért ér fel egy 'mini megvilágosodással' a 'Basic Sapka' elkészítése.
Tarts velem ezen az úton és alkossunk együtt!
A könyvben:
* 2db workshop (horgolás alapok & sapka készítése)
* lépésenkénti végtelenített videó folyamatábrák HD-ban
* leegyszerűsített, könnyen érthető szöveges magyarázat minden lépéshez
* eszköz & fonal ajánló
* mennyibe kerül egy sapka, ha Te készíted?
* "bakik", avagy részletes betekintés a felmerülő hibalehetőségekbe
* okostelefonra, tabletre & számítógépre optimalizálva
* spiritualitás, személyes kötődésem a horgolással
* a horgolás története
* 9 fejezet, szenvedélyes románc a horgolás világával 48 oldalon keresztül
* és még sok más!
a könyvet a www.rimoczizsofi.com oldalon tudjátok beszerezni!"

– olvashatjuk Zsófi bejegyzésében.

Gratulálunk Zsófi második könyvéhez, a képek és videók alapján egy igényes és fantasztikus alkotást hozott létre!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!