Megjelent Gelencsér Tímes saját fitness ruhakollekciója - ifaktor

A 2016-os Miss World Hungary győztese tánc, jóga és fitnesz sportruházatot álmodott meg, amit Instagram-oldalán mutatott be követőinek. Az összeállítás számára azért is lett különleges, mert kollekciója nem csak sportos, de nagyon nőies is.


A gyönyörű influenszer még a környezetvédelemre is gondolt és minden egyes öltözék újrahasznosított anyagból készült.

„Sziasztok! Számomra nagy nap ez a mai. Megjelent a Timella X Indi-Go Dance kollekcióm! (tánc, jóga, fitness egyébként mert mindenkire gondoltam) Amikor elkezdtem próbákra járni rájöttem, hogy csak futós és fitnesses edzőruháim vannak úgyhogy szeretnék valami igazán csajos kollekciót (hiszen a táncban naaaagyon fontos, hogy csinosak legyünk és igazán nőiesnek érezhessük magunkat... ugye...) Olyan darabokat terveztem, amelyek teljes mértékben az én ízlésemet adják vissza. Ide beraktam pár darabot. Tudjátok, hogy fontos nekem a környezettudatosság, úgyhogy a kollekcióm ÚJRAHASZNOSÍTOTT anyagból készült!"

– írta izgatottan a fotósorozathoz @timella.

Gratulálunk Timi, lenyűgöző lett a kollekció!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!