Megjelent Viszkok Fruzsi legújabb podcast része - ifaktor

Viszkok Fruzsi egy hete jelentette be Instagram-oldalán, hogy @virmurbloggal közösen podcastet indítanak, amiből minden szerdán új résszel jelentkeznek. A sorozat nevével kapcsolatban a @pudermentesre esett a választásuk. Fruzsi legújabb bejegyzésében pedig felhívja követői figyelmét, hogy már megtalálható a legújabb rész is Spotifyon.


A vlogger leírja nekünk azt is, hogy a második részben olyan izgalmas témákat érintenek, mint például: randizás, ismerkedés. Ezeket mind megfűszerezve saját és követőik történeteivel. A poszt 14 ezer lájkot kapott, ami biztató lehet a csajoknak az új projekt szempontjából.

„Szerda van, ami azt jelenti, hogy felkerült az új @pudermentes podcast epizód!
Az új részben kibeszélünk mindent, ami a randizással, ismerkedéssel kapcsolatos. Megosztunk veletek sok saját sztorit, illetve olyanokat is, amiket tőletek kaptunk. Én rég nevettem ennyit, remélem tetszeni fog! Várjuk a véleményeket"

- olvashatjuk @vfurzsi legújabb bejegyzését.


Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!