Megkapták az engedélyt új tervükhöz David Beckhamék - ifaktor
David és Victoria Beckham zöld utat kaptak a hatóságoktól, hogy egy óriás borospincét építsenek a 6 millió font értékű cotswolds-i házuk alá.


A pince mérete 177,5 négyzetméter lesz, amelyben több mint 7000 palack bor is el fog férni. A pincébe a garázs melletti lépcső felől lehet majd bejutni, amelyet szintén kibővítettek, hogy legyen hely David luxusautóinak is, köztük egy Aston Martinnak, egy McLarennek és egy Hummernek.

A pincéjük nagyobb lesz, mint egy három hálószobás újépítésű ház az Egyesült Királyságban. A helyi hatóságok úgy határoztak, hogy a javasolt módosítások csekély természetűek és nem zavarja a szomszédos ingatlanokat és semmilyen hatást nem gyakorolnak a szomszédos műemlék épületére. A döntési közlemény szerint a házaspárnak három éve van a fejlesztések megkezdésére.


(The Sun)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Magyarország egyik rejtett kincsénél járt B. Nagy Réka

Noha az utóbbi időben egyre több híresség influenszer és áltagos turista jár a környéken, mégis az ország egyik kevésbé ismert – de annál szebb- látványossága a Bokodi-tó, amelyet most B. Nagy Rékáék is megcsodálhattak.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!