Megkapták az engedélyt új tervükhöz David Beckhamék - ifaktor
David és Victoria Beckham zöld utat kaptak a hatóságoktól, hogy egy óriás borospincét építsenek a 6 millió font értékű cotswolds-i házuk alá.


A pince mérete 177,5 négyzetméter lesz, amelyben több mint 7000 palack bor is el fog férni. A pincébe a garázs melletti lépcső felől lehet majd bejutni, amelyet szintén kibővítettek, hogy legyen hely David luxusautóinak is, köztük egy Aston Martinnak, egy McLarennek és egy Hummernek.

A pincéjük nagyobb lesz, mint egy három hálószobás újépítésű ház az Egyesült Királyságban. A helyi hatóságok úgy határoztak, hogy a javasolt módosítások csekély természetűek és nem zavarja a szomszédos ingatlanokat és semmilyen hatást nem gyakorolnak a szomszédos műemlék épületére. A döntési közlemény szerint a házaspárnak három éve van a fejlesztések megkezdésére.


(The Sun)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!