Megkérdeztük őket: íme Panyik Anita és Sapi Vivien kedvencei - ifaktor
filmcsapó
Korábban már közöltünk egy összeállítást a hazai TikTokkerek kedvenc filmjeiből, ezúttal egy „folytatásszerűséget" eszközöltünk, hiszen megkérdeztünk két további közösségi média szereplőt, hogy nekik „mitől döglik a légy" e-téren.


Mivel dr. Panyik Anitát még a karácsonyi-időszak alatt faggatuk a kedvenceiről, így főként a karácsonyi filmekről számolt be, noha elárulta azt is, hogy a hétköznapokban, milyen műfajú filmeket néz a legszívesebben.

„Alapvetően horror/thriller párti vagyok, de karácsony rajongóként az összes romantikus vattacukor karácsonyi filmet megnézem, sorban egymás után. Egyet kiemelnék egy tavalyi aranyos, megható karácsonyi filmet Emilia Clark főszereplésével a Last Christmas című nekem nagyon tetszett"

– nyilatkozta lapunknak a Survivorben befutott ügyvédnő.

Másik megkérdezettünk, Sápi Vivien imádja a filmeket, így nem is volt könnyű számára mindössze néhányat kiemelni, azonban kiderült, hogy milyen műfajt szeret a filmeken túl.

„Imádok filmezni és nagyon sok műfaj van, ami szeretek, ez nálam mindig hangulatfüggő. Az egyik kedvencem klasszikusok közül a Forrest Gump, rengetegszer láttam már. Szerintem nagyon szívhez szóló maga a történet és komoly mondanivalója van az emberi kapcsolatokról. Ha éppen olyan kedvem van thriller-t is előszeretettel nézek, illetve dokumentumfilmeket. Ezen kívül imádom az Adam Sandler és Jim Carrey vígjátékokat, valamint a különböző musicaleket. Aktuális kedvencem musicalek közül a Hamilton, a bakancslistámon szerepel, hogy egyszer megnézzem élőben a Broadway-en. A New York-i útjaim során már volt szerencsém látni a Frozen és az Aladdin előadásokat, ezzel el is árultam, hogy hatalmas Disney fan vagyok"

– mondta a TikTokon és az Instagramon is tudatosan építkező influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!