Megkönnyezed: Így reagált a brit férfi a nyitást követő első sörére - ifaktor
photography of person holding glass bottles during sunset
Photo by Wil Stewart on Unsplash

Megkönnyezed: Így reagált a brit férfi a nyitást követő első sörére

Hosszú hónapok után április 12-vel megnyithattak a brit vendéglátóhelyek teraszai, amit ki is használtak, és már az első napon tömegek lepték el a kocsmák kerthelyiségeit.

A BBC forgatott is egy anyagot az országban kitört örömünnepről, melyben egy férfi is szerepel, aki épp kitölti az újranyitás utáni első sörét és belekortyol. Csak a vicces, hogy a brit úr teljesen egyedül ül egy teraszon, ráadásul nem is csapolt, hanem üveges sört iszik, amit ha jobban belegondolunk eddig is bármikor megtehetett volna a járvány kitörése óta. Ráadásul erre még rátett egy lapáttal, amikor azt mondta a kamerák előtt:

„Csodálatos, erre igazán megérte várni."

Természetesen értjük, hogy magáról az érzésről beszélt, hogy végre beülhet a kedvenc bárjába, és elfogyaszthatja a kedvenc italát, de azért vicces, amilyen körülmények között tette ezt, és aztán ahogy lereagálta a dolgot.

Mindenesetre a briteket irigyelhetjük, amiért már a szabadságuk egy részét visszakapták, bár úgy nézi ki már nem is kell olyan sokat várni, hogy nálunk is eljöjjön az a pillanat, amikor kiülhetünk kedvenc vendéglátóhelyünk teraszára, és elfogyaszthatjuk kedvenc italunkat.

(24.hu)


Friss

Gyuricza Dóri mindenkinek olyan barátokat szán, mint Schoberték

Dóri Instagram-oldalán követőinek Schobert Norbiékhoz hasonló barátokat kívánt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!