Meglepetések évada lett a tizedik Való Világ - ifaktor
Való Világ logó

A Való Világ tizedik jubileumi évada folyamatos meglepetéseket tartogat a nézőknek és a játékosoknak egyaránt. A játékosok szombat estéje nem éppen úgy alakult, ahogyan azt elképzelték. Pezsgőzés és bulizás helyett egyiküktől búcsúzniuk kellett, távozó társuk helyére pedig új játékos érkezett.


A közönség péntektől szombat estig arról szavazhatott, hogy szerintük melyik bentlakó gyártja a legtöbb történetet. A legkevesebb százalékot elért játékostól - aki nem más volt, mint VV Mercédesz - pedig búcsút vett a Való Világ. Mercédesz távozását végigkövethettük a műsor hivatalos Instagram-oldalán is.

Ugyanezen az estén rögtön Merci távozása után a játékosok új lakótársat kaptak VV Robi személyében.

Az este egyéb meglepetéseket is tartogatott, hiszen a villalakók nem tudták, hogy meg kell jelölniük egy-egy társukat, akinek a héten majd párbajoznia kell. A többség VV Bálintot jelölte meg, így ő már biztosan párbajozni fog. Azt, hogy kivel, csak szerdán tudjuk meg. VV Virág védettséget élvez, amit a nézők szavaztak meg neki. Emiatt sokaknak kellett tervetüket módosítani, hiszen a villalakók legnagyobb fekete báránya egyértelműen Virág.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!