Megmutatta álomházát B. Nagy Réka - ifaktor

Réka legújabb YouTube-videójában megmutatta új otthonuk részleteit, így hacsak virtuálisan is, de betérhettünk megcsodálni- ahogy Réka mondta- az álomkuckójukat. Vőlegényével, Dáviddal egy hónappal ezelőtt költöztek be új házukba, azóta csinosítgatják, rendezgetik.


Réka és Dávid első látásra beleszerettek a régi stílusú, nádfedeles házikóba, amely kialakításának szempontjából a régi idők emlékét idézi fel. Ahogy helységről helységre bemutatják nekünk otthonukat, láthatjuk az ötletes megoldásokat arra, hogy hogyan próbálták megőrizni az akkori időknek megfelelő lakberendezési hóbortokat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Friss

Az M4 Sport után Csisztu Zsuzsával sem készített interjút Cristiano Ronaldo

Tegnap a Puskás Arénából élőben jelentkező Tihany Viktor mondta el, hogy az M4 sport szeretett volna Cristiano Ronaldoval egy interjút készíteni, de kiderült, hogy az aranylabdás klasszis és a szövetségi kapitány, Fernando Santos is csak az UEFA-nak ad exkluzív interjút.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!