Megmutatta gardróbját B. Nagy Réka- íme a részletek - ifaktor

Az utóbbi időben Réka YouTube-videóinak tartalma a házukról és annak szegleteinek bemutatásáról szólnak. Ezúttal a gardróbszoba volt a soron következő, részletesen láthatjuk még azt is, hogy mit rejtenek a fiókok.


A legtöbb lány nagy vágya, hogy legyen egy saját szobája, ahol csak a 'csajos' dolgainak élhet, vagyis legyen egy fésülködő asztala, ahol sminkelhet, egy hatalmas gardróbja, ahol a szeme előtt sorakozhatnak fel a ruhák, táskák, cipők és a szebbnél szebb kiegészítők. Nos, az új házzal Rékának többek között ez az álma is teljesült.

A videóból kiderült, hogy ez a kis helység inkább egy többfunkciós kuckó, mint sem csak egy gardróbszoba. Itt készülnek azok a bizonyos cover felvételek is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Rubint Réka: "Nagyon hiányoznak már az Alakreform edzések"

Réka Instagram-oldalán tett közzé néhány videót, amelyek az Alakreform óráiról érkeztek. Az ország első számú fitneszladyjének nagyon hiányzik, hogy rendesen tarthasson edzéseket, amelyekkel rendszerint megtölt egy csarnokot.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!