Megmutatta gardróbját B. Nagy Réka- íme a részletek - ifaktor

Az utóbbi időben Réka YouTube-videóinak tartalma a házukról és annak szegleteinek bemutatásáról szólnak. Ezúttal a gardróbszoba volt a soron következő, részletesen láthatjuk még azt is, hogy mit rejtenek a fiókok.


A legtöbb lány nagy vágya, hogy legyen egy saját szobája, ahol csak a 'csajos' dolgainak élhet, vagyis legyen egy fésülködő asztala, ahol sminkelhet, egy hatalmas gardróbja, ahol a szeme előtt sorakozhatnak fel a ruhák, táskák, cipők és a szebbnél szebb kiegészítők. Nos, az új házzal Rékának többek között ez az álma is teljesült.

A videóból kiderült, hogy ez a kis helység inkább egy többfunkciós kuckó, mint sem csak egy gardróbszoba. Itt készülnek azok a bizonyos cover felvételek is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!