Megmutatta gardróbját B. Nagy Réka- íme a részletek - ifaktor

Az utóbbi időben Réka YouTube-videóinak tartalma a házukról és annak szegleteinek bemutatásáról szólnak. Ezúttal a gardróbszoba volt a soron következő, részletesen láthatjuk még azt is, hogy mit rejtenek a fiókok.


A legtöbb lány nagy vágya, hogy legyen egy saját szobája, ahol csak a 'csajos' dolgainak élhet, vagyis legyen egy fésülködő asztala, ahol sminkelhet, egy hatalmas gardróbja, ahol a szeme előtt sorakozhatnak fel a ruhák, táskák, cipők és a szebbnél szebb kiegészítők. Nos, az új házzal Rékának többek között ez az álma is teljesült.

A videóból kiderült, hogy ez a kis helység inkább egy többfunkciós kuckó, mint sem csak egy gardróbszoba. Itt készülnek azok a bizonyos cover felvételek is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!