Karácsonyfája mellett mutatta meg terheshasát Mészáros Norina - ifaktor
Mészáros Norina és párja, a Való Világ negyedik évadából ismert Young G szinte napra pontosan egy hónapja, november 26- jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják.


A gyönyörű influenszer most karácsonyfájuk mellett pózolva, Instagram-oldalán mutatta meg gömbölyödő pocakját, mely alapján, ha szeretné sem tudná tagadni, hogy éppen várandós.

„A kis boldogság jövőre már velünk feszít a fotón. Szavakba nem tudom foglalni azt ah érzést, amit érzek, a nyugodtságot, a védelmezést és a boldogságot"

– írta a bejegyzéshez Béci párja, aki azt is hozzátette, hogy szíve együtt dobog kisbabájával most és mindörökké.

Hát van ennél meghatóbb?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!