Megmutatta ritkán látott testvérét Dobó Ági - ifaktor
Megmutatta ritkán látott testvérét Dobó Ági

Az influenszer az április 10-én tartott Testvérek napja alkalmából egy húgával közös fotót közölt Instagram-oldalán, amit nagyon szép gondolatokkal egészített ki.

Ági húga Dobó Edit, egyébként szintén a médiában építgeti a karrierjét, ugyanis jelenleg az RTL Klub Fókusz című magazinműsorának a riportere. Ezenkívül Kucsera Gábor, Meggyes Dávid és Kis Csaba népszerű YouTube-csatornájánál is fontos feladatokat lát el, hiszen ő a Bástyákkk kreatív producere és főszerkesztője is.

„Most olvastam, hogy április 10 (vagyis tegnap 😜) a Testvérek Napja, amit leginkább az USA és Canada bizonyos részein ünnepelnek! 🤩 Európában május 31-én szokás ugyanezt ünnepelni. ...vagyis nem "ezt", hanem Őket, Magunkat, Egymást, azon szerencséseket, akiket az ég, vagy szüleik megáldottak egy örök életre szóló legjobb Baráttal, még, ha időnként esküdt ellenségünknek is érezzük Őket 🤪...Szóval Isten éltesse az én esküdt ellenségemet, legjobb barátomat, akivel ennél másabbak, másképp gondolkodóbbak, mégis egyformák és EGYEK nem is lehetnénk, akinél többet életemben nem veszekedtem senkivel, de akiért az életemet adnám bármikor! Szerencsétlenségemre Veled a lehető legönfejűbb, legakaratosabb, legmakacsabb utitársat kaptam, de szerencsémre, Nálad viccesebbet, intelligensebbet, tehetségesebbet, szórakoztatóbbat sem kaphattam volna! 😁"

– írta bejegyzésében Dobó Ági.

Az április 10-ei Testvérek napját, ahogy az egykori szépségkirálynő posztjából is kiderül, főleg az Egyesült Államokban és Kanadában ünneplik, mégse Ági az egyetlen, aki megemlékezett erről a napról a hazai hírességek közül. Egy másik szépségkirálynő Gelencsér Tímea is a közösségi oldalán tett közzé egy fotót, melyen a két testvérével együtt látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!