Megnevettette követőit Rácz Jenő séf, menyasszonyát kevésbé - ifaktor

A népszerű Rácz Jenő séf Instagram-oldalára egy humoros fotót posztolt, ami első sorban a férfiaknak szól, de menyasszonya úgy érezte, nem hagyhatta komment nélkül a képet.


A mém, amit Jenő séf közzétett közösségi oldalán, arról szól, hogy a férfiak milyen kifogásokat hajlandóak mondani csak azért, hogy ne kelljen párjukat vacsorázni vinni.

A képen látható párbeszéd pontosan így olvasható:

„Nő: Mikor viszel el végre vacsorázni?
Srác: Mondtam már, hogy férjes asszonyokkal nem kezdek…
Nő: De hát én a te feleséged vagyok!
Srác: Nincs kivétel!"

Jenő a fotóhoz nem is fűzött semmit, csak pár nevetős emotikonnal zárta posztját. Menyasszonya azonban már nem hagyta szó nélkül a bejegyzést.

„Remélem ez csak vicc"

– jegyezte meg menyasszonya, Dóri Jenő séf posztjánál.

Dóri kommentjére már nem érkezett válasz, így mi is csak remélni tudjuk, hogy ez csak egy vicc.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!