Megnősült az Exatlon egyik versenyzője - ifaktor

Imreh Balázs még korábban távozott a versenyből, hazaérkezése után azonban el is vette feleségül kedvesét.


A teqball-bajnok az Exatlon Hungary Bajnokok csapatát erősítette. A versenyből való távozása után nem sokkal hivatalosan is összekötötte életét párjával, Adrival. Érzéseiről alább olvashattok, melyet néhány mondatban fejtett ki Instagram-posztja alatt, amely az esküvőjén készült.

Ha megtalálod az igazit, akkor ne félj előre lépni! Én megtaláltam és nagyon boldog vagyok, hogy ilyen feleségem lehet. Sok megpróbáltatáson vagyunk túl együtt, amik megerősítették kapcsolatunkat. Szerencsére az eddigi közös életünket kalandok és rengeteg jó élmény övezte. Tudom, hogy a boldog pillanatok száma csak nőni fog

- írja posztja alatt az egykori versenyző.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!