Megnyílt indiai férjével kapcsolatban Demcsák Zsuzsa - ifaktor
demcsák zsuzsa és indiai férje, krishan
Demcsák az Ázsia Expressz forgatásán szeretett bele a nála négy évvel fiatalabb Krishanba, akivel sebtiben Indiában össze is házasodtak, s azóta Magyarországon élik a közös életüket.


A házasok akkor találkoztak egy vacsorán, amikor egy incidens miatt két hétre leállt az Ázsia Expressz forgatása. A műsorvezető korábban azt nyilatkozta, hogy már akkor érezték, őket egymásnak teremtette a sors.

„Vajon az idő dönti el, hogy egy szerelem, A SZERELEM az ember életében? Az idő igazol? Nem tudom... Az biztos, hogy Krishan országot, földrészt cserélt miattam. Más kultúrában, más nyelven él, minden barátja elérhetetlen messzeségben, a családja csak telefonon lehet a napjai része. Új családot választott. Minket. Nemcsak engem, a gyerekeim, a szüleim, a testvérem, a barátaim, a kollégáim, de a magyarságom is. Még ha nehéz is néha, de alkalmazkodott, beilleszkedett, jelen van a saját életében, a mi közös életünkben. Én is sokat tettem a közösbe, de a legfontosabbat minden nap megteszem érte. Vigyázok rá, megbecsülöm és próbálom úgy szeretni, ahogyan neki jó, nem ahogyan nekem szükségem lenne rá. A világom megváltozott két éve és ezt egy pillanat döntötte el, az idő pedig igazolhatja. Mi nem sietünk sehova. Boldog házassági évfordulót!"

– írta az évfordulójuk alkalmából a LifeTV Bréking című műsorának háziasszonya az Instagram-oldalán.

Az indiai férfiről nem tudjuk, hogy pontosan mit és hol dolgozik, amióta Magyarországon él, de annyi bizonyos, hogy két doktori diplomája van, így valószínűleg nem lehetett annyira nehéz munkát találnia hazánkban sem.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!