Megnyílt Lukovics Tamara showroomja - ifaktor
lukovics tamara sapkában és ecsettel a kezében a háta mögött dobozokkal fehér háttérnél

A népszerű influenszer 2018-ban hozta létre saját ruhamárkáját, amely az Instagramon is jelen van @basicbytamaralukovics néven. A vásárlók eddig csak online tudtak rendelni, ez azonban most megváltozik.Tamara megnyitja első showroomját, ahol ezentúl lehetőség lesz személyesen is megnézni a különféle ruhadarabokat, a megrendelt termékeket pedig ott helyben átvehetik a vásárlók.

„Megnyílt a saját showroomom! A szemfülesek már láthatták tegnap a hírt, ugyanis YouTube-ra felkerült egy részletes videó az üzlet felújításáról, amiben elmeséltem azt is, hogy miért és miként vágtunk bele ebbe a hatalmas projektbe. Közben ma megjelent az új @basicbytamaralukovics őszi/téli kollekció is, úgyhogy nem pihenünk egy percet sem. Nagyon izgatott vagyok, hogy mostantól személyesen is át tudjátok majd venni a rendeléseiteket a showroomban."

– írta izgatottan a hazai divatdiktátor.

A szigorítások miatt egyelőre nem tudják teljes mértékben kihasználni az üzlet adottságait, hiszen ott csak korlátozott létszámban lehetnek vásárlók.

Tamara elmondása szerint az üzlet - noha már felújított állapotban vásárolták - sajnos nem tükrözte a márka profilját, így ismételt felújításon esett át a nyitás előtt. A festési munkálatokat dokumentálta is a YouTube-on.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!