Megszabadult jellegzetes szakállától Lotfi Begi - ifaktor
Begi Instagramon osztott meg egy képet magáról, amin észrevehetően valami nem a megszokott a kinézetén, végül azt is leírta posztjában, hogy hová tűnt az arcszőrzete.


A Dubajból nemrég hazaérkező lemezlovas, egy fotózás, egy tévés felvétel, és egy klip forgatás előtt úgy gondolta, épp itt az idő egy kis szakáll igazításra. Csak hogy hiába látogatott el az egyetlen személyhez, akinek megengedi, hogy hozzányúljon az arcszőrzetéhez, Ibrahim a borbély a lezárások miatt nem volt nyitva.

Látszik, hogy Begi nem itthon töltötte az elmúlt heteket, hiszen csak, amikor odaért akkor eszmélt, hogy Magyarországon éppen szinte minden zárva van.

A népszerű DJ végül, úgy döntött, hogy saját maga kezébe veszi az ügyet, aminek a képen látható a végeredménye.

Ha sokan azt gondolnák, hogy ezt Begi újabb tréfája csak, el kell keserítenie rajongóit, hogy ez most nem az, és tényleg valódi a fotó. A bejegyzését pedig így fejezte be: „Kérem vissza a szakállamat."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!