Megszerezte diplomáját Dallos Bogi - ifaktor
Az X-Faktor mentora Instagram-oldalán számolt be a jó hírről, hogy sikeres államvizsgát tett, így mostantól a diplomások táborát erősíti.

Bogi a Budapesti Metropolitan Egyetemen folytatta tanulmányait, ahol kommunikációs és médiatudomány szakon szerzett diplomát. Puskás Peti is nagyon büszke barátnőjére, és ezt az érzését szavakba is öntötte közösségi oldalán.

„Szerelmem én vagyok a legbüszkébb férfi! Majd kiugrott a szívem a szomszéd szobában , ahogy hallgattalak és vártam az eredményt, de remekül államvizsgáztál! Csodás vagy , sokat dolgoztál érte!❤️"

– írja Insta-posztjában a The Biebers frontembere.

Az énekesnő pedig nagyon boldogan újságolta el követőinek a jó hírt.

„Srácok! Képzeljétek túl vagyok egy sikeres államvizsgán és elvégeztem a Budapesti Metropolitan Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakát (reklám, PR, marketing) specializációval. Köszönöm az élményeket a csoporttársaimnak, tanáraimnak a tudást, amivel gazdagodtam. Napi Coelho😅: A kitűzött célokat sose hagyjuk befejezetlenül, mert most kifejezetten büszkeséggel tölt el, hogy végigcsináltam. Köszönöm a lelkesítést és a segítséget Szerelmem, anyu, apu, nagyszülők, Fanni, Noldi, Kevin, Fruzsi, Kedves Peti, és minden családtagomnak és barátomnak, aki ma gondolt rám és szurkolt.❤️👩🏼🎓"

Nekünk pedig csak annyi dolgunk maradt, hogy gratuláljunk Boginak ehhez a szép teljesítményhez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!