Megszületett Chiara Ferragni második gyermeke is - ifaktor
chiara ferragni fedez és kisfiuk
Chiara Ferragni olasz divatblogger, influenszer, divattervező és a Guess modellje, aki a The Blonde Salad című blogjával robbant be a köztudatba. Az influenszer terhességét végigkövethették a rajongók a sztár Instagram-oldalán. Legutóbbi bejegyzésében pedig beszámolt róla, hogy megszületett második gyermekük is párjával, Fedezzel.


Chiara sikeres üzletasszony, aki saját divatmárkával büszkélkedhet és számos divattervezővel és divatházzal működik együtt. Mindez a karrier része.

Chiara-t mindig nagy család vette körül és sosem tagadta, hogy saját családra vágyik. Az álma 2016-ban kezdett valóra válni, amikor az ismert olasz rapperrel randizgatott. Néhány hónap után Fedez, teljes nevén Federico Leonardo Lucia, szerelme kezét grandiózus stílusban - saját koncertjén, ezrek szemei előtt - kérte meg.

A nagy bejelentés már néhány hónappal az eljegyzés után bekövetkezett, amikor bejelentettem, hogy több hónapos terhes, majd nem sokkal később megszületett kisfiuk, Leone Lucia.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!