Megszületett Dér Heni gyermeke, őt kísérték a rendőrautók - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a police.hu arról számolt be, hogy egy vajúdó édesanya rendőri segítséget kért az út akadálymentesítéséhez, ugyanis beindult nála a szülés. Korábban még csak sejthettük, hogy ez az édesanya Dér Heni lehetett, mostanra azonban már biztosak vagyunk benne.


Heni és a baba is jól vannak. A Story magazin számolt be a hírről, hogy megszületett Dér Heni első gyermeke. A szülés az értesülés szerint ma reggel indult be, éppen az autóban ülve, úton valamerre.

A 24.hu arról is beszámolt, hogy a kisfiú a Bendegúz nevet kapta és a baba és az édesanya is jól vannak. Mi pedig gratulálunk a családnak és jó egészséget kívánunk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!