Megszületett Herceg-Pál Bianka és férje, Herceg Dávid kisfia - ifaktor

Bianka négy napja osztotta meg követőivel Instagram-oldalán, hogy már bármelyik pillanatban megérkezhet a kis jövevény. Ez a tegnapi napon be is következett.


„Ő itt Herceg Noah. a mi kisfiúnk. 3400 grammal és 54 centivel született. El sem tudom mondani mit érzek, ahogy a karomban tartalak drága fiam. Te lettél a mi legnagyobb ajándékunk! Köszönöm az Úrnak az életedet! A drága feleségemre meg hihetetlenül büszke vagyok. Elképesztő erős és ügyes volt. Mindketten nagyon jól vannak. Köszönöm a doktornőnek és szülésznőnek is a segítségüket, elképesztő kedvesek és segítőkészek voltak. Azt kell, hogy mondjam, december 1. lett életem, életünk legszebb napja. Ma lett teljessé az életünk. Nekünk már ez lesz a legszebb karácsonyunk!"

– jelentette be a hírt Herceg az Instagramon.

A kisfiú tehát a Noah nevet kapta. Az énekes bejegyzéséből kiderült: anya és baba is teljesen jól vannak, makkegészségesek.

Sok boldogságot kívánunk az újdonsült kis családnak!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Friss

Los Angeles-i emléket idézett fel Kiss Ádám

Kiss Ádám mostanában szeret nosztalgiázni az Instagram-oldalán, nemrég a legelső televíziós szerepléséről posztolt, most pedig egy 2 évvel ezelőtti fotót osztott meg.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!