Megszületett Kardos Eszter második gyermeke - ifaktor
Megszületett Kardos Eszter második gyermeke
A Barátok Közt sztárja Instagramon számolt be az örömhírről, hogy megszületett a kislánya, aki a Győrfy Zita nevet kapta.


A kislány 3015 grammal és 50 centivel jött a világra. Eszternek már van egy kisfia, Erik, de szerinte így lett igazán teljes a családjuk.

„Megérkezett hozzánk Zita, így már teljes a családunk! ❤️

Egyelőre nehéz szavakba foglalni a boldogságunkat. Rengeteget írnék és mesélnék Nektek az elmúlt napjaimról, de most rohannom kell pelusozni, szóval addig is keressétek a @hotmagazin!-t a részletekért. 🙈🍼"

– írta Instagram-bejegyzésében a színésznő

Eszter a szülés részleteiről, így mesélt a HOT! Magazinnak.

„Felállhattam, sétálhattam, javasolták is, hogy így tegyek, mert a gravitácó támogat abban, hogy minél gyorsabban kibújjon a gyermek. Minden 'feladat' után mondták, hogy előrébb járunk. Egyébként ahogy beértünk a kórházba, rögtön a szülőszobára kerültem, folyamatosan vizsgáltak CTG-vel, majd jöttek az egyre sűrűbb fájások. Gondolkodtam, hogy kérek fájdalomcsillapítót, de olyan gyorsan történt minden, hogy nem volt rá idő, az orvosom is csak az utolsó húsz percre ért be."

Majd a színésznő a magazinnak azt is elárulta, hogy miért épp a Zita név mellett döntöttek.

„Hercegnős nevet szerettünk volna adni neki, és Zita volt az utolsó magyar királyné. Rövid, talán nem elcsépelt névről van szó, akikkel beszéltem előtte róla, mindenki azt mondta, csak szép Zitákat ismer... Az egész várandósságom és maga a szülés is minden kellemetlenség nélkül zajlott, de azt hozzá kell tennem, hogy minden nő előtt le a kalappal, mert azért voltak necces pillanatok. Ám leírhatatlan a boldogságunk, s minden fájdalom egy szempillantás alatt megszűnik, ahogy ránk néz a gyermekünk, mi egymásra nézünk, és tudjuk, hogy ez a pici belőlünk lett"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!