Megszületett Kiss Barbara gyermeke - ifaktor

Az újesztendő máris óriási csodákat tartogatott a számunkra. A bájos influenszer, Kiss Barbara gyermeke megszületett. Barbi egy gyönyörű videót készített újszülött csecsemőjéről, amit megosztott követőivel Instagram-oldalán.


Barbara legújabb Instagram-bejegyzésében megmutatta követőinek, hogy gyönyörű kislánya napvilágot látott az újévben. Kislánya már most gyönyörű és azt is megtudhattuk az influenszer posztjából, hogy a Regina Anna nevet kapta a hercegnő.

„Amikor értelmet nyer minden"

– írta megható videójához Barbara.

Rengeteg híresség gratulált az édesanyának gyermekéhez. Köztük Horváth Éva is:

„Gratulalok! jó egészséget Nektek!"

– gratulált Éva az influeszernek.

De Szögeczki Ági és Sydney van Den Bosch sem maradt ki a gratulációból.

„Szívből gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek"

– jegyezte meg Ági.

„szívből gratulálunk nektek! csoda"

– üzente Sydney.

Mi is csak gratulálni tudunk a kis csöppséghez és jó egészséget kívánunk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!