Megszűnik Sebestyén Balázsék frekvenciája, a 96,4 - ifaktor
Rákóczi Feri, Sebestyén Balázs és Vadon Jani a Rádió 1 egyik kitelepülésén.
A Balázsék című napindító először Reggeli show néven indult el a Rádió 1-en miután a Class FM-ről távozott a Morning show hármasfogatja: Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani.


A trió azután hagyta el – gyakorlatilag a süllyedő hajót – miután a Class FM elvesztette analóg, országos rádiófrekvenciáját, s átállt az online műsorkészítésre.

A Rádió 1-nél sem indult minden zökkenőmentesen, hiszen a Morning show névre hajazó Reggeli show névnek a tulajdonosa a Class akkori tulajdonosa az amerikai McNutt volt, aki bírósági pert is nyert az ügyben, így azóta Balázsék néven fut a műsor.

Balázsék most a hivatalos Facebook-oldalukon jelentették be, hogy átköltöznek a 89,5-ös frekvenciára – amely az egykori Music FM frekije – a 96,4-ről, így jóval jelentősebb területeket fedhetnek le a rádióműsorral. Ennek ellenére a Rádió 1 rengeteg helyi csatorna felvásárlásával igencsak sok helyen vidéken is szól. A mostani frekvencia Budapesten és környékén, az agglomerációban lesz tisztán fogható.

A Media1 már 2019 elején beszámolt róla, hogy a Rádió 1 olyan sok szabálytalanságot követett el a Budapest FM 96,4 MHz-en, hogy a 2023-ban lejáró ezen jogosultságát nem lehet meghosszabbítani. A Rádió 1 most tíz évre szerezte meg a Music FM egykori frekvenciáját, a 89,5-öt, amelyre május elején költöznek át, s Balázsék nyereményjátékot is hirdetnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!