Megtört a jég: kibékült Dopeman és Hajdú Péter - ifaktor
Hajdú Péter és Dopeman.
Pityinger László, azaz Dopeman lesz az Összezárva Hajdú Péterrel következő vendége. A népszerű rapperrel készített műsorban a humor és a dráma egyaránt megtalálható lesz, valamint egy régi viszályra is pont kerül.


Dopeman mesélni fog húgáról, akit elvesztett, valamint a nagyapjáról is, aki gyilkosság áldozata lett. Mindezek máig meghatározzák őt, ám ritkán beszél a történtekről ilyen nyíltan.

Hajdú Péter műsorában természetesen a humor is elmaradhatatlan, így a rövid előzetesben azt is láthatjuk, amint Dopeman felhív valakit azért, hogy elmondja neki, éppen a WC-n ül és a dolgát végzi, de sajnos elfogyott a toalettpapírja.

A műsorból egyébként vélhetően az is kiderül majd, hogy miért volt rossz viszonyban egymással Hajdú és vendége hosszú ideig.

„Sokáig nem álltunk szóba egymással, Dopeman finoman szólva sem kedvelt. Pénteken este 10-kor viszont megtörik a jég, összezárom magam Pityinger Dopeman Lászlóval. Érdemes lesz megnézni”

– írta Hajdú az Instagram-oldalán.

Emlékezetes lehet, hogy anno Hajdú és Sarka Kata válásakor előbbi pénzéhségére célzott Dopeman, amikor a következőt nyilatkozta:

„A DopeManTV teret és lehetőséget ad a Hajdú-Sarka házaspárnak, hogy a nagy nyilvánosság előtt tisztázzák az érzéseiket. Reméljük, hogy igazi Hajdú módjára mossák, centrifugázzák és teregetik ki a szennyest…

Péntek kiderül, hogy sikerült-e tisztázni a dolgokat...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!