Megtörtént a ValóVilág 10 első párbaj kihívása - ifaktor

Tegnap este eldőlt, hogy ki küzd meg VV Bálint ellen a ValóVilág tizedik szériájának első párbaján, amire szombat este kerül sor. Bálint döntése végig kiszámíthatatlan volt, hiszen erősen a pakliban volt még VV Amanda, VV Gina és VV Renátó neve is.


A villa játékosai igen meglepődtek, miután VV Bálint kimondta ellenfele nevét. A legtöbb szereplő VV Amanda nevére számított, így nagy meglepetést okozott Bálint választásával. A verseny előreláthatólag szorosnak ígérkezik, mind két játékos elég erős karakternek bizonyult az eddig bent töltött idők alatt.

A műsor hivatalos Instagram-oldalán feltették a követőknek a kérdést, hogy melyik játékost várják vissza inkább a realitybe. Több mint 500 hozzászólás érkezett, amik alapján nagyon szoros mérkőzést láthatunk majd szombat este. Már alig várjuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Szomjas Jennifer: „Soha nem gondoltam, hogy egyszer mentor leszek”

Az iFaktor tehetségkutató egyik mentorával és egyben hazánk egyik legkedveltebb és legnépszerűbb TikTokkerével, Szomjas Jenniferrel beszélgettünk. Megemlítette a tehetségkutatóban feltűnt egyik kedvencét is és megtudtuk, mennyire imádja a közönségét.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!