Megtörtént a ValóVilág 10 ötödik kiválasztása - ifaktor
ValóVilág10 logó

Akik követik a műsor fejleményeit, már tudhatják, hogy a szombati napokon mindig láthatjuk élőben bejelentkezni a villát. Ez a nap általában vagy kiválasztással vagy pedig párbajjal zajlik. Most szombaton pedig láthattuk a ValóVilág 10 ötödik kiválasztását.


Ahogyan azt már megszokhattuk, ez a kiválasztás is tartogatott számos meglepetést, fordulatot és feszültséget magában. Végül VV Renátó kapta meg a legtöbb szavazatot villa-társaitól, így neki kell jövőhéten megmérettetnie magát.

A tegnapi összefoglalóban kaphattunk egy kis betekintést a párbaj jelenlegi állásáról és fantom képekkel megmutatták a párbajozók százalékait. A fantomképek alatt rekordot döntöttek a százalékok, hiszen az egyik versenyző 92 százalék szavazatot kapott.

Az már biztos, hogy valaki nagyon elhúzott, csak azt nem tudjuk, hogy VV Renátóé-e a fölényes győzelem, vagy a még ki sem választott ellenfelének fantomképe. Lehetséges, hogy a ValóVilág nézői annyira ellenszenvesnek tartják Renátót, hogy máris ellenfelére szavaztak, pedig még nem is tudják ki lesz az?

Biztosak lehetünk benne, hogy nagyon izgalmas párbaj elé nézünk, reméljük ismét rekordot döntenek a szavazatok.

A kiválasztás részlete ide kattintva látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!