Megtréfálta a követőit Istenes Bence - ifaktor

Két hétig abszolút nem posztolt új bejegyzést Instagram-oldalára Istenes Bence, de most egy újévi tréfával ezt bepótolta. Akik nem olvasták el a poszt alatti leírást, azok meglepődhettek, amikor hirtelen a turmixgép ajánlást felváltotta a 2022-es kézilabda Európa-bajnokság jegyértékesítésének figyelemfelkeltése.


Mint azt a legtöbben már biztosan tudjátok, Bence nagyon nagy sportdrukker. Imádja nézni a meccseket. Így testhez álló a feladat, hogy ő hívja fel a figyelmet a jegyértékesítésre. A videóban elmondja, hogy többször előfordult már vele, hogy az utolsó pillanatban tőle kérnek segítséget a bejutáshoz.

A poszt alatt ugyan jelölve van, hogy reklámmegjelenítés, de ennek ellenére nagyon vicces, ötletes megoldás volt a videó elején lévő turmixgép termékajánlása.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Szabó Zsófi 14 évesen titokban csináltatta meg első tetoválását

Az RTL Klub reggeli műsorának egyik vendége Széphalmi Juliska volt, akit a tetoválásairól kérdezett a műsor két házigazdája Szabó Zsófi és Miller Dávid.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!