Megtudtuk, mit imádnak a legjobban influenszereink - ifaktor
Megtudtuk, mit imádnak a legjobban influenszereink

A téli, hűvös napokon nincs is annál lélekmelengetőbb érzés, mint amikor a fagyos felhők közül pár órára előbújik a napocska. Tegnap országszerte csodálatos, szinte tavaszi időjárás volt, amit influenszereink szépen ki is használtak.


A népszerű reality műsor egykori volt szereplője, Szögeczki Ági Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, mennyire élvezi a napsütéses órákat és egyben az idősek és a krónikus betegek miatt aggódott a sűrű hőmérséklet ingadozások miatt.

„Juheejjjj, ma milyen időőő vooolt Gyerekek!?!?!
Nem hittem eeeel...
Imádtam...
Bár félelmetes, hogy reggel még havazott, tegnap - tegnapelőtt pedig -10 fokok voltak...mintha egyik pillanatról a másikra ugrottunk volna át a tavaszbaaa...átmenet nélkül...ma 13fok volt Szentendrén...
Az idősek és a szívbetegek nem is tudom hogyan bírják ezt a brutal ingadozást.
Ti hogy vagytok?"

– kérdezte követőitől közösségi oldalán Ági.

Természetesen nem csak Ági, hanem a többi anyuka és kismama is nagyon élvezte a ragyogó napsütéses időjárást. Hódi Pamela és Szabó Zsófi a kocsijukban örökítették meg a kellemes pillanatot, amit megosztottak Insta-oldalukon.

„Imádtam a mai időjárást! Igazából, felőlem így is maradhatna az egész tél, aztán egyszer csak hopp tavasz van"

– fogalmazott Pamela oldalán.

A bejegyzést ide kattintva láthatod.

„Imádtam a mai napsütést"

– írta lelkesen Szabó Zsófi is.

És végül az influenszer anyukák sorából Király-Virág Anita sem maradhatott ki, aki már egy jóval szebb környezetben, kirándulva töltötte a szép időjárás adta lehetőségeket.

„Kibújt a nap cincognak az egerek"

– olvashatjuk Anita humoros megjegyzését.

Egy dolog már biztos, influenszereink imádják a napsütéses időjárást!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!