Megvan Hódi Pameláék születendő kislányának a neve - ifaktor
Korábban Pamela még az Instagramon is segítséget kért rajongóitól, mert férjével egyszerűen nem sikerült eldönteniük, hogy milyen nevet adjanak a még meg nem született kislányuknak.


Most viszont megvan a név, de egy csavart azért tartogatott Pamela, ugyanis csak a születéskor fogják elárulni, hogy mi mellett tették le a voksukat.

„Sziasztok, Múltkor írtatok sok sok lány nevet Nekem amit nagyon szépen köszönünk💗 Képzeljétek megvan a név a kicsinek, de amit választottunk azt senki nem írta 😳😅 Születéskor eláruljuk 🤗"

– írta Instagram-posztjában az influenszer anyuka.

Korábban Pamela arról is beszélt, hogy három név között hezitálnak párjával Bencével. Végül lehet mégiscsak azok közül került, ki a végső győztes?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!