Megvan Hódi Pameláék születendő kislányának a neve - ifaktor
Korábban Pamela még az Instagramon is segítséget kért rajongóitól, mert férjével egyszerűen nem sikerült eldönteniük, hogy milyen nevet adjanak a még meg nem született kislányuknak.


Most viszont megvan a név, de egy csavart azért tartogatott Pamela, ugyanis csak a születéskor fogják elárulni, hogy mi mellett tették le a voksukat.

„Sziasztok, Múltkor írtatok sok sok lány nevet Nekem amit nagyon szépen köszönünk💗 Képzeljétek megvan a név a kicsinek, de amit választottunk azt senki nem írta 😳😅 Születéskor eláruljuk 🤗"

– írta Instagram-posztjában az influenszer anyuka.

Korábban Pamela arról is beszélt, hogy három név között hezitálnak párjával Bencével. Végül lehet mégiscsak azok közül került, ki a végső győztes?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!