Megvan kivel dolgozik együtt következő dalán Curtis - ifaktor
Curtis és Szabó Ádám már nagyban forgatják közös daluk videoklipjét, ezúttal viszont már arra is fény derült, hogy a rapper a jövőben kivel készít egy közös szerzeményt.


Ezúttal nem egy énekes, hanem egy másik rapper lesz a társa. Curtis Instagram-oldalára került fel egy kép, melyen Telegdy Danival, azaz T.Dannyvel szerepel. A posztból az is kiderült, hogy hamarosan készülnek egy közös projekttel, amire már nem is kell olyan sokat várni.

„Átugrott hozzám @tdanny_official
Márciusban jön egy közös ✌🏽🔥"

– írja bejegyzésében Curtis.

Széki Attilának tegnap a Csondor Katával közös klipje került fel a YouTube-ra, és nemrég azt is bejelentette, hogy a Hooliganssel is készülnek valamire, úgyhogy nem lehet azt mondani, hogy az újpesti rappernek ne lenne bőven elfoglaltsága.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!