Megvillantotta izmos felsőtestét Hegyes Berci - ifaktor
Hegyes Berci legújabb bejegyzésében egy rendkívül extravagáns képen pózol, melyen már-már összetéveszthető egy befutott férfi modellel.


„Köszönöm az együttműködést! Nagyon élveztem!"

- írta a fotózásról a Dancing with the Stars győztese.

Berci @richarddemeter magyar divattervező legújabb kollekciójához állt modellt, mely igencsak figyelemfelkeltőre sikeredett, hiszen a vörös színvilág és a vagány öltöny mellett - melyet Berci a képen visel - az influenszer (hölgy) követőinek igen csak tetszett a látvány, ahogy Berci viselte a ruhadarabot, nem keveset villantva a kidolgozott felsőtestéből.

Biztos nem ez lesz az utolsó kép, amit Berci megosztott az Instagram-oldalán az együttműködésről, hiszen korábban már megosztott néhány „képmorzsát" a fotózásról. Az biztos, hogy ezek után sokan már nagyon várják a további képeket!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!