Megvillantotta izmos felsőtestét Hegyes Berci - ifaktor
Hegyes Berci legújabb bejegyzésében egy rendkívül extravagáns képen pózol, melyen már-már összetéveszthető egy befutott férfi modellel.


„Köszönöm az együttműködést! Nagyon élveztem!"

- írta a fotózásról a Dancing with the Stars győztese.

Berci @richarddemeter magyar divattervező legújabb kollekciójához állt modellt, mely igencsak figyelemfelkeltőre sikeredett, hiszen a vörös színvilág és a vagány öltöny mellett - melyet Berci a képen visel - az influenszer (hölgy) követőinek igen csak tetszett a látvány, ahogy Berci viselte a ruhadarabot, nem keveset villantva a kidolgozott felsőtestéből.

Biztos nem ez lesz az utolsó kép, amit Berci megosztott az Instagram-oldalán az együttműködésről, hiszen korábban már megosztott néhány „képmorzsát" a fotózásról. Az biztos, hogy ezek után sokan már nagyon várják a további képeket!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!