Kiderült: Megyeri Csilla és Hódi Pamela továbbra is jóban vannak - ifaktor

Csilla posztolt egy fotót Instagramon, melyen Pamelával épp egy hétvégi kiránduláson vesznek részt. A műsorvezető rajongói közül, már többen hiányolták, hogy nem láttak mostanában közös képet Pamival, így az a kérdés is felmerült, hogy egyáltalán jóban vannak-e még.


Erre a kérdésre meg is kaptuk a választ ezzel a fotóval, végre volt idejük összehozni egy találkozót és be is vették a még mindig gyönyörű, havas Mátrát. Csilla storyjaiból jól látható, hogy mennyire jó volt a hangulat és jól szórakoztak ezen a közös programon.

A képen egyébként nem is csak ketten vannak a lányok, hiszen Pamela pocakjában ott van a nemsokára megszülető kislánya is, ezt Csilla is megjegyezte viccesen a poszt alatt.

„Már többen hiányoltátok Pamit, hogy mostanában nem láttatok közös képet, posztot, stb.. - egyáltalán jóban vagyunk-e még?!🙈😅 (erről leírtam a véleményemet) Végre össze tudtuk hozni a talit, és egy kisebb kirándulással búcsúztattuk a januárt, a havas Mátrában. ❄️🛷☃️ /és most csináltunk közös képet is, ami már igazából hármas/"

– írta Instagram-bejegyzésében az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Az UFC-harcos Mackenzie Dern, Cancunban twerkelt

Mackenzie teljesen megérdemelten ereszthette ki a gőzt barátnőjével, egy luxus hajó fedélzetén.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!