Megyeri Csilla: Leégtem mindenki előtt - ifaktor
Megyeri Csilla a balaton parton

A Konyhafőnök VIP 2020-as évadában Megyeri Csilla feltűnik. A hazai véleményvezér vért izzadva próbálja a legjobb formáját hozni a műsor sztárséfjei előtt, a verseny első napja azonban nem éppen úgy sikerült számára, ahogyan azt eltervezte. Érzéseit Instagram-oldalán osztotta meg követőivel.


Csilla hosszú bejegyzésében fejtette ki rajongóinak, hogy miért nem sikerült úgy a megmérettetés első napja, ahogyan azt várhatták tőle. A posztjából kiderül, hogy Csilla nagyon szégyelli magát amiért nem sikerült a 40 perces időkorláton belül teljesítenie a feladatot és így nem tudta tálalni a bemutatkozó ételét.

Csilla azt is elárulta nekünk, hogy az egész nyarát a főzésnek szentelte, hogy még jobban tudjon a műsorban teljesíteni. A megosztott fotósorozatban bemutatja, milyen ételt is szeretett volna elkészíteni a főzőversenyben.

„Már tegnap este úgy éreztem, hogy ki kell írnom magamból, amit a Konyhafőnök VIP első verseny napján éreztem, és megéltem. Nagyon szégyelltem magam amiatt, hogy nem tudtam 40perc alatt teljesíteni a feladatot, kifutottam az időből és nem tálaltam a bemutatkozó ételt, amit a magán óráimon szépen betanultam (időre), és amit együtt agyaltunk ki a "chef-emmel": slambuc újragondolva (ne a bográcsban elkészített megszokott slambucot várjátok (pl. a burgonyát különböző texturában szerettem volna megjeleníteni a tányéromon) - csak, hogy értse mindenki a burgonyapürét. Az igazi slambuc egyébként is csak bográcsban az igazi.
Szinte az egész nyaramat egy konyhán töltöttem, becsületesen tanultam, képeztem magam, készültem. Aztán bevonultam a Cellába... ott eltöltöttem X napot, majd kijöttem és egy óra alvással (kevésbé kipihenten) - az ingerszegény és magányos világomból becsöppentem a pörgős konyhába, ahol 1000fokon kellett (volna) égni. Hát én is égtem… csak le... mindenki előtt. Teljesen kivoltam merülve... Ez talán látszott is rajtam. Nagyon megviselt lelkileg, őszintén szólva időm sem volt átállni - sem lelkileg, sem mentálisan, sőt - kb. azt sem tudtam hol vagyok. Teljes volt a káosz.
Sajnálom, hogy pont azt az ételt nem tudtam Nektek megmutatni, ami a szívemhez oly közel áll... ami egyébként egy igazi hajdúsági tájjellegű finomság.
Szóval a lényeg: a mai napig bennem van ezzel kapcsolatban egy rossz érzés... Viszont, ha lapoztok láthatjátok, hogy minek kellett volna helyet kapnia a tányéromon (és ezt én csináltam). Slambuc (fine dining) - végülis ez is egyedi volt és olyan élményt adott, amire tuti sokáig vissza fogunk emlékezni (csak nem érdemes).
Köszönöm Nektek azt a rengeteg kedves és biztató üzenetet - kifejezetten jól esett, hogy a legtöbben nem gyűlölködve és rosszindulatúan álltatok hozzám, inkább együttéreztetek velem"

– olvasható @csillamegyeri bejegyzése legvégén.

Követői mind vígasztalták Csillát hozzászólásokban és bíztatták, hogy ne adja fel a versenyt hiszen nagyon ügyes.

Ne hagyd ki!