Megyeri Csilla megmondta a tutit az idei nyári ruhatrendről - ifaktor

Megyeri Csilla egy csodálatos, új nyári szettet mutat be nekünk legújabb Instagram-posztjában.


Nyári öltözékünk kiválasztása sokszor okozhat problémát, hiszen egy teljesen új évszakhoz kell tudnunk alkalmazkodni, ami nem minden esetben könnyű.

Csilla azonban divattippek terén most sem okoz nekünk csalódást és segítségünkre siet. Új Instagram fényképén egy csodálatos, már-már szinte farkasokkal táncoló színekben tündöklő ruhában láthatjuk.

A ruha összeállítása és színei szépen illeszkednek a nyári hangulathoz és lenge, laza viselete a nagy hőséghez. Csilla viccesen meg is jegyzi, hogy már nem is tudja milyen napszakban köszön be követőinek a nagy hőségtől.

Az influenszer az idei nyár egyik legszebb színkombinációjával rukkolt elő rajongóinak: ezek a rózsaszín/pink és a zöld. Persze követőinek véleményére is kíváncsi volt és egyetértettek vele abban, hogy fantasztikus lett az összeállítás. Ezt mi sem vonjuk kétségbe.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A sztárok Hosszú Katinka védelmére keltek

Miután Hosszú Katinkának eddig nem a megszokott sikerekkel zajlott az olimpia a kommentelők teljesen rászálltak. Főleg miután visszalépett egy számtól, amellyel így megfosztotta az indulástól Kapás Boglárkát – 2016 után másodjára.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!