Megyeri Csilla thaiföldi utazásáról nosztalgiázott - ifaktor
Megyeri Csilla thaiföldi utazásáról nosztalgiázott
Mostanában egyre több influenszer dönt úgy, hogy a világjárvány ellenére nekivág a nagyvilágnak, és külföldre utazik. Megyeri Csilla nem tartozik ide, ő inkább Instagramon emlékszik meg legutóbbi nyaralásáról, amire még 2019-ben került sor.

Csilla és Zsolti legutóbb 2019 decemberében utazott külföldre, akkor Thaiföld volt a célállomás, ahol perzselő napfény és tengerpart várta őket.

„Isteneeeem..., mit meg nem adnék most ezekért az élményekért☝🏼, a látványért, a szabadságért, a sok kedves mosolyért, a 37 fokos hőségért és napsütésért. 🙏🏼☀️✈️
Nem baj..., ezzel is beérjük még egy darabig, hogy előkapjuk a legutóbbi nyaraláskor készült fotóinkat, videókat. Mosolyt csal az arcunkra és a kedvünk is jobb lesz picit. (persze csak magamból indulok ki...🤚🏼😅) Osszatok meg Ti is #holiday képeket, legyen ezzel tele az Instagram. 🙌🏼"

– írja Instagram-oldalán az influenszer.

Csilla tehát úgy döntött, hogy megvárja a járvány lecsillapodását, és csak utána kezdi el szervezni a következő külföldi kalandjukat, amire már nagyon vágyik. Addig is, csak csatlakozni tudunk ahhoz, amit a műsorvezető kért: lepjük el az Instagramot a nyaralós fotóinkkal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!Ne hagyd ki!