Mentő vitte kórházba Istenes Bencét - ifaktor

A népszerű műsorvezető, Istenes Bence Instagram-oldalán számolt be súlyosbalesetéről, minek kórház lett a vége.


Korábban már beszámoltunk róla, hogy Bence ismét nagy szenvedélyének él, a focinak. Most közösségi oldalán mesélte el, hogy a vasárnapi meccse borzasztó véget ért, mikor egy szerencsétlen esés után olyan fájdalmai voltak, hogy a földről se tudott felkelni.

Bence vállából kiállt a csontja, majd mentő vitte a pályáról a kórházba, ahol azonnal észrevették, hogy mind a három szalagja elszakadt a vállában. A műtétre tegnap került sor és szerencsére jól végződött.

„Vasárnap meccsünk volt Oskün, de nem úgy alakultak a dolgok ahogy terveztem... egy szerencsétlen esés után éreztem, h baj van, mert nem tudtam felkelni a földről és mikor odanyúltam a vállamhoz, kiállt a csontom... mentővel vittek a pályáról a korházba, a röntgen azonnal kimutatta, h mindhárom szalag elszakadt a vállamban 😫😫😫 Tegnap meg is műtöttek... Gyerekkorom óta sportolok, de hála istennek eddig minden komolyabb sérülés elkerült, ez volt az első műtétem, sőt, most voltam először korházban, úgyhogy eléggé fostam 😱😱 De végig óriási biztonságban éreztem magam! Nagyon hálás vagyok a mentősöktől kezdve Tóth Tomin át a korházi nővérekig mindenkinek, akik az elmúlt két napban mellettem voltak, különösen Dr. Erdélyi Gábornak 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Köszönöm Nektek!!!! Egyelőre nagyon durva fájdalmaim vannak, alig tudok megmozdulni, de a lényeg, hogy nyár végére felépül a tigris 💪🏼💪🏼💪🏼 Addig is átgondolom, h vajon miért kaptam ezt az élettől, vajon min kéne változtatnom"

- számolt be balesetéről Bence.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!