Méregdrága cipőkkel és táskákkal várja a tavaszt Kylie Jenner - ifaktor

Biztosan senkit nem ért váratlanul Kylie egyik friss posztja, melyben luxus árkategóriájú táskákat és körömcipőket láthatunk.


Mind a táskák, mind a cipők tekintetében elmondhatjuk, hogy designer darabok egymás hegyén-hátán várják, hogy a 23 éves milliárdos cégtulajdonos hordja őket. Minden szín talál magának párt a polcokon, így nem marad olyan outfit, melyben a táska nem lenne tökéletes összhangban és harmóniában a cipővel, vagy épp fordítva.

"13 nap tavaszig"- írja Kylie.

A Kardashian-nővérek legfiatalabb tagját nem igen láttuk még ugyan abban a ruhában, de talán még kiegészítőben sem. Nők milliói vágyhatnak csak negyed akkora gardróbra, mint amelyet Kylie tudhat magáénak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!