Merkely Bélától kapta meg a második védőoltását Hosszú Katinka - ifaktor
Január végén kezdődött meg a nyári és téli olimpiára készülő magyar sportolók koronavírus elleni oltása, köztük a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkáé is.


A tegnapi napon Katinka megkapta a második adag Pfizer vakcinát is, ráadásul nem is akárkitől a Semmelweis Egyetem rektorától, a hazai járványellenes küzdelem egyik kulcsszereplőjétől Dr. Merkely Bélától. A professzor közösségi oldalán egy bejegyzést is közzé tett, melyben azt írja:

„Hosszú Katinka pályafutását már 2015 óta kísérem figyelemmel, s segítem, támogatom, ahol tudom.
A háromszoros olimpiai úszónő a mai napon megkapta a második Pfizer oltását is, így irány a tokiói nyári játékok, amely már sorozatban az ötödik olimpiája lesz Katinkának.
Drukkolunk bajnoknő! Hajrá Katinka, hajrá magyarok!
🇭🇺"

A Semmelweis Egyetem Facebook-posztjából az is kiderül, hogy az úszónő a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán kapta meg a második védőoltást.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!