Mesés képpel nosztalgiázott Debreczeni Dóra Instagram-oldalán - ifaktor

Az influenszer, Debreczeni Dóra legújabb Instagram-bejegyzésében párjával együtt kettesben eltöltött ausztriai telelésére emlékezett vissza. Posztjában elmesélte, hogy egy éve ilyenkor milyen csodálatos kikapcsolódásban volt részük párjával a hó fedte hegyekben.


Abban maximálisan egyetérthetünk Dórival, hogy az idei tél senkinek se lesz olyan, mint az előző években volt. Sajnos még az időjárás se kedvez nekünk, de reménykedni lehet, hogy fehér karácsonyunk legyen.

Az influenszer érthető módon, egy évvel ezelőtti képét vette elő a nosztalgiázáshoz és megkérdezte követőit, hogy mit szeretnek a leginkább a téli időszakban. Kérdésére rengeteg válasz érkezett és nagy átlagban Dóri követői a havat szeretik a télben.

„Tavaly ilyenkor már kinn voltunk a kis ausztriai vendégházunkban. Tavaly ilyenkor kettesben futottunk a hegyek között a naplementében és ropogott a talpunk alatt a hó... Idén se hó, se Ausztria... Te mit szeretsz leginkább a télben? Feltudod idézni, mikor, hol, kivel ropogott utoljára a hó a talpatok alatt egy séta vagy kirándulás alkalmával?"

– kérdezte követőitől Dóri.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kihívta Király Viktort Kajdi Csaba

A népszerű influenszer és média személyiség Kajdi Csaba az úgynevezett #mangochallenge-re hívta ki énekes barátját. Nem hallottál még róla? Nem véletlen...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!