Mesés képpel nosztalgiázott Debreczeni Dóra Instagram-oldalán - ifaktor

Az influenszer, Debreczeni Dóra legújabb Instagram-bejegyzésében párjával együtt kettesben eltöltött ausztriai telelésére emlékezett vissza. Posztjában elmesélte, hogy egy éve ilyenkor milyen csodálatos kikapcsolódásban volt részük párjával a hó fedte hegyekben.


Abban maximálisan egyetérthetünk Dórival, hogy az idei tél senkinek se lesz olyan, mint az előző években volt. Sajnos még az időjárás se kedvez nekünk, de reménykedni lehet, hogy fehér karácsonyunk legyen.

Az influenszer érthető módon, egy évvel ezelőtti képét vette elő a nosztalgiázáshoz és megkérdezte követőit, hogy mit szeretnek a leginkább a téli időszakban. Kérdésére rengeteg válasz érkezett és nagy átlagban Dóri követői a havat szeretik a télben.

„Tavaly ilyenkor már kinn voltunk a kis ausztriai vendégházunkban. Tavaly ilyenkor kettesben futottunk a hegyek között a naplementében és ropogott a talpunk alatt a hó... Idén se hó, se Ausztria... Te mit szeretsz leginkább a télben? Feltudod idézni, mikor, hol, kivel ropogott utoljára a hó a talpatok alatt egy séta vagy kirándulás alkalmával?"

– kérdezte követőitől Dóri.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!