Mestercukrász: Volt, aki feladta a versenyt - ifaktor

Tegnap este startolt el az RTL Klub legújabb gasztroreality műsora a Mestercukrász, ami A Konyhafőnők társműsorának számító, cukrász versenye.


A Mestercukrász reality műsorvezetője és egyben zsűritagja is Liptai Claudia, aki az RTL Klub Reggeli műsorában a Mestercukrász kreatív producerével, Varga Ritával együtt mesélték el, hogy milyen megterhelő is volt a verseny egy-egy versenyző számára.

,,A Mestercukrász is egy személyiségfejlődését mutatja be a versenyzőnek, tehát ugyan úgy egy gastroreality. Mert elkezdem, odaállok, mindent megfogok csinálni és aztán ahogy fáradnak, fárasztó. Kiből mit hoz ki a siker, vagy a kudarc. Tulajdonképpen erről szól"

- hallhattuk Varga Rita szavait.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!