Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat! - ifaktor

Igaz a karácsony már elmúlt, de egyre közelebb van a szilveszter estélye így teljesen érthető a sztár dj, Metzker Viki legújabb dögös karácsonyfa előtt pózolós képe.


Legújabb Instagramon megosztott fotóján a zenész Metzker Viki egy igazán kihívó öltözékben látható, amit tőle már megszokhattunk. A dj lány képén egy mélyen dekoltált ruhát visel és a földön ülve koktélozgat. Ez teljesen érthető, hiszen az ünnepek nagy stresszel is járhatnak, kell egy kis lazítás az ünnepek között.

Képét rengetegen lájkolták, köztük a hazai modell, Dukai Regina is. Nem véletlen, hiszen Viki bombázó külsejével sokakat levesz a lábáról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!