Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat! - ifaktor

Igaz a karácsony már elmúlt, de egyre közelebb van a szilveszter estélye így teljesen érthető a sztár dj, Metzker Viki legújabb dögös karácsonyfa előtt pózolós képe.


Legújabb Instagramon megosztott fotóján a zenész Metzker Viki egy igazán kihívó öltözékben látható, amit tőle már megszokhattunk. A dj lány képén egy mélyen dekoltált ruhát visel és a földön ülve koktélozgat. Ez teljesen érthető, hiszen az ünnepek nagy stresszel is járhatnak, kell egy kis lazítás az ünnepek között.

Képét rengetegen lájkolták, köztük a hazai modell, Dukai Regina is. Nem véletlen, hiszen Viki bombázó külsejével sokakat levesz a lábáról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!