Metzker Viki: A korom által megtanultam csöndben maradni - ifaktor
Metzker Viki fekete ingben ül egy tükör előtt

A Liluland YouTube-csatorna Makeup/Down sorozatának legújabb interjú alanya az egyik legmenőbb magyar női DJ, Metzker Viki volt. Az interjú során beszélgettek karrierről, szépségápolásról, gyermekkoráról és sminkelésről is.


Viki az interjú során elárulta Lilunak, hogy kifejezetten fiús lánynak tartja magát annak ellenére, hogy 2007-ben az év Playmate-je lett. Sokaknak még mai napig ez jut eszükbe róla, pedig ő szeretné, ha ezt felváltaná az ő szakmája. Metzker nem klasszikus divat dj volt, már 14 éve van a szakmában és kezdetben a nagy hazai nevektől tanulhatott.

Sminkelés terén Viki titka a tusvonal. Véleménye szerint egy tusvonal csodákra képes és ezt preferálja leginkább, ha kifesti magát.

Gyermekkorában nagyon rossz kislány volt Viki. Elmesélte, hogy minden rosszaságban benne volt és a gimnáziumból, ahova járt kamaszként ki akarták csapni.

Tetovált teste teszi igazán megosztó személyiséggé, régebben sokat bántották vele, de mióta kiállt magáért nem hozzák szóba nála. Viki továbbra se változtatna magán, így elégedett önmagával ahogyan van. Interjúja legvégén a dj elárulta, hogy esküvőjén annak ellenére, hogy imádja tetoválásait, szeretné majd elrejteni őket és egy letisztultabb Metzker Vikit mutatni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!