Metzker Vikit választották az év DJ-jének - ifaktor
Metzker Vikit választották az év DJ-jének
A DJ Szövetség - Magyar DJ és Produceri Egyesület idén a járványhelyzet miatt online formában tartotta meg a díjkiosztóját.

Metzker Viki az év mainstream DJ-je címet hódította el, melyről így számolt be közösségi oldalán:

„2019 ÉV MAINSTREAM DJ-je én lettem...egy nő, ebben a kemény férfi szakmában!🙏🏻Hihetetlen!😍🥳 Nagyon sokat dolgoztam az elmúlt 14 évben azon, hogy befogadjon és elismerje a munkámat, kitartásomat a szakma, hisz annyi lehetőséget kaptam és mutathattam meg, egy nő is meg tudja állni a helyét a dj pultban.💪🏻 Nincs lehetetlen! Több mint 10 éve kaptam utoljára a kollegáktól díjat, de minden évben beszavaznak a top 20-ba, onnan pedig mindig ti repítettetek a magasba!♥️🙏🏻 Most végre a másik nagy álmom is teljesült! 🥺 Boldog vagyok... mikor megtudtam még sírtam is egy keveset az autóban egyedül ülve..Sikerült!🔥 Köszönöm mindenkinek, aki szavazott rám , köszönöm a kiadómnak, hogy mindenben támogatnak, a szervezőknek, hogy bíznak bennem és szeretik, amit képviselek és nem utolsó sorban Nektek, hiszen a közönségünk nélkül senkik vagyunk!! 🔥♥️ Tudjátok...bármi sikerülhet, csak tegyetek érte és sose adjátok fel!


A díjkiosztón még három kategóriában hirdettek győztest, az év áttörése cím ezúttal DR BRS-hez került, aki szintén megemlékezett erről az Instagramon.

Az év producerének Willcox-ot az én undergroung DJ-jének pedig Daniel Nike-ot választották. Gratulálunk a nyerteseknek!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!