Mexikóba utazott Lina - ifaktor
Lina bordó kalapban áll egy fa előt

A 135 ezer feliratkozóval rendelkező Lina és Panni YouTube-csatorna egyik főszereplője Lina, pár nappal ezelőtt elutazott párját meglátogatni Mexikóba. Az influenszer Instagram-oldalán láthatunk az utazásáról képeket, illetve a videómegosztó portálra is készített nekünk felvételt élményeiről.


Insta-posztjából megtudhatjuk, hogy több mint két hetet marad Mexikó keleti partján, amit eddig nagyon élvez, továbbá azt is elmesélte, hogy megkóstolta a kókuszos vizet és nagyon ízlett neki.

„Egy erős váltás a megszokott őszies képek után, de Mexikó keleti partján éppen ez a helyzet. Megkóstoltam a kókuszvizet és imádom, igyekszem nem leégni és rengeteg dolgot megismerni a maradék két hetemben"

– számolt be kedvelőinek @linaxxpanni.

Lina a videójában elmeséli, hogy Mexikó határai nyitva állnak és a karantén alatt is szabadon lehetett oda utazni, így könnyen kijutott. A rövid vlogban azt is elárulja követőinek, hogy hamarosan számíthatnak további tartalmakra is, amik már az Észak-Amerika déli részén elhelyezkedő országban fognak készülni.


Ne hagyd ki!