Mexikói recepttel lepte meg követőit Toppler Dorina - ifaktor
Toppler Dorina medencében pálmafák között strandol

Legújabb Instagram-bejegyzésében Toppler Dorina egy könnyen elkészíthető, mexikói receptet osztott meg követőivel. A finomság röpke 15 perc alatt elkészíthető, és mindössze négy alapanyagra van szükségünk hozzá.


Dorina igyekszik követőit az egészséges életmódra sarkallni a közösségi médiában. Különbözö Instagram-képekkel és YouTube-videókkal motiválja a rajongóit, így heti rendszerességgel láthatunk tőle életmóddal, divattal, szépségápolással, vagy gasztro tartalmakkal kapcsolatos felvételeket.

„Hola chicos!
Hoztam nektek egy nagyon egyszerűen elkészíthető, mennyei mexikói recept ötletet.
Ha még esetleg nem hallottatok a quasedilla-ról, vagy burritórol akkor most biztosan megszeretetem veletek, ugyanis isteni az íze, könnyedén variálható és ami a legjobb, hogy 15 perc alatt elkészültök vele. Amire szükségetek lesz:


  • tortilla lapokra, itt ajánlom nektek a teljes kiőrlésűt, ugyanis sokkal egészségesebb a normál változatánál valamilyen töltelékre, én most fagyasztott mexikói csirke keveréket dobtam be az airfryerbe egy 11 percre.


  • tetszőleges szószra, az alap töltelékünk már tartalmazott egy kis pikáns chilit, így nem volt szükségem extra chili szószra. Mártogatósnak pedig egy tejfölös fokhagymás szószt készítettem, friss metélő hagymával a kertből.


  • rengeteg sajtra, ha ti is a quasedilla mellett döntöttetek, akkor jöhet a 2 tortilla lap közé a töltelék mellé még egy kis extra sajt, illetve pirítás. Ha valaki diétázik, vagy esetleg nem fogyaszthat sajtot, akkor egyszerűen csak felcsavarjátok a tortilla lapba betöltött tölteléket és már készen is vagyunk.

Ti hányszor szoktatok otthon főzni a héten? szerettek ti is fagyasztott készételekhez nyúlni?"

tette fel a kérdést követőinek @toppdorina.

Köszönjük a receptet Dorinának, a képek alapján csakis mennyei lehet!

Related Articles From Your Site

Ne hagyd ki!